Barion Pixel

Dalolni hívunk! - lezárult a jelentkezési időszak

jelentkezés
Január 9-én hivatalosan is lezárult a Dalolni hívunk! - Kárpát-medencei ifjúsági népdalversenyünk nevezési határideje. Nagy örömünkre szolgált, hogy a Kárpát-medence minden szegletéből érkeztek nevezések. A fiatalok számos tájegység izgalmas népi énekeit mutatják be, amelynek köszönhetően megvalósul az a célunk, hogy őrizzük, megismertessük és továbbörökítsük a kultúránk ezen részét. 

Dalolni hívunk! – Kárpát-medencei ifjúsági népdalverseny

dalolni plakatA Fiatalok a Nemzetért Alapítvány ifjúsági népdalversenyt hirdet az egész Kárpát-medencére kiterjedően. Valljuk, hogy kulturális örökségünket védenünk kell és tovább kell örökítenünk; ez az alapgondolat vezényelt minket a kezdeményezésünk elindításakor. Szeretnénk a kultúránk ezen ágát minél szélesebb körben megismertetni, illetve a fiatalokat bátorítani az éneklésre.

Reményeink szerint a versenyünk segítség lesz abban, hogy a fiatalok többet foglalkozzanak a népdalokkal, a dalcsokrok megosztásával pedig a Facebookos oldalunk követői is felidézhetik a régi ismereteiket, de újakat is szerezhetnek. A versenyre az egész Kárpát-medencéből várjuk a dalos ajkú általános és középiskolás fiatalok jelentkezését, ezzel is mutatva, hogy a határok nem gátolhatják a közös kultúránk népszerűsítését.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!